*Ilustrační foto. Výsledná cenová nabídka se může lišit. Veškeré parametry nabídky se mohou individuálně upravit.

Škoda Kamiq

1.0TSI 70 Selection

Operativní leasing

Na kolik měsíců
Limit najetých kilometrů
Operativní leasing
5 556  bez DPH
36 měsíců
10000 km/rok
Nová Škoda Kamiq za výhodné splátky!

Představujeme vám Škoda Kamiq na operativní leasing – dokonalou kombinaci pohodlí, stylu a flexibility, která překračuje očekávání na každé cestě. S touto exkluzivní nabídkou máte možnost vychutnat si všechny výhody nového vozidla bez závazků a s naprostou finanční předvídatelností. Škoda Kamiq se pyšní moderním designem, který je nejenom oku lahodící, ale také funkční. Jeho propracovaná aerodynamika snižuje spotřebu paliva, zatímco prostorný interiér a nejnovější technologie zajišťují komfort a bezpečí pro vás a vaši rodinu na každém kroku cesty.

Díky operativnímu leasingu si můžete užívat všechny tyto výhody bez starostí s údržbou, pojištěním nebo dalšími výdaji, které s vlastnictvím vozidla souvisejí. Nechte se unést do světa, kde flexibilita setkává s bezpečností a pohodlím. Škoda Kamiq na operativní leasing vám otevírá dveře k neomezené svobodě, aniž byste museli obětovat kvalitu nebo komfort. Ať už potřebujete spolehlivého partnera pro vaše každodenní dojíždění, nebo hledáte ideální vozidlo pro rodinné výlety, Škoda Kamiq je tou nejlepší volbou.

Pět klíčových benefitů Škoda Kamiq na operativní leasing:

  1. Finanční flexibilita: S operativním leasingem neinvestujete obrovskou částku do koupě auta, ale platíte příznivé měsíční splátky. Ušetříte tak prostředky pro jiné důležité věci ve vašem životě.
  2. Bez starostí s údržbou: Všechny servisní prohlídky a potřebná údržba jsou součástí leasingového balíčku. Nemusíte se tedy obávat nečekaných výdajů spojených s údržbou vozidla.
  3. Nejnovější technologie a bezpečnostní prvky: S každým novým vozidlem Škoda Kamiq získáváte přístup k nejmodernějším technologiím a bezpečnostním prvkům, které zajišťují vaši bezpečnost a komfort na cestách.
  4. Flexibilita na konci smlouvy: Na konci leasingové smlouvy můžete auto jednoduše vrátit a vybrat si nový model, pokračovat v leasingu stávajícího vozidla nebo vozidlo odkoupit. Máte tedy plnou kontrolu nad tím, co s vozidlem uděláte.
  5. Okamžitá dostupnost: Zapomeňte na dlouhé čekací doby spojené s koupí nového auta. S operativním leasingem Škoda Kamiq můžete být za volantem téměř okamžitě a užívat si svobodu a pohodlí, které vám toto vozidlo nabízí.
  • SUV
  • Převodovka: manuální
  • 999 ccm
  • Benzín
  • 70 kW (95 PS)

Proč vozidla od Arvalu

Nabízíme operativní leasing na nové vozy, ojetiny i výhodné odkoupení vozů po operativním leasingu. Vaše cesta k novému vozu začíná právě tady. Ať už ho potřebujete na cestu do práce, výlety s rodinou nebo pro své podnikání.

  • Máme opravdu široký výběr

  • Flexibilní financování

  • Dlouhodobě výhodné ceny

  • Možnost flexibilního vrácení vozidla

Více informací