*Ilustrační foto. Výsledná cenová nabídka se může lišit. Veškeré parametry nabídky se mohou individuálně upravit.

Peugeot 5008

1.5BHDi 130 Allure Pck AT

Operativní leasing

Na kolik měsíců
Limit najetých kilometrů
Operativní leasing
11 764  bez DPH
60 měsíců
10000 km/rok
Oceňovaný vůz v kategorii SUV - to je nový Peugeot 5008!

Představte si cestování bez kompromisů, kde každá jízda je symbolem pohodlí, stylu a inovace. Peugeot 5008 na operativní leasing přináší přesně to – špičkový zážitek z jízdy, který je nyní dostupnější než kdykoli předtím. Tento model je více než jen automobil; je to váš partner pro každodenní dobrodružství, ať už se vydáváte kamkoliv. Peugeot 5008 vyniká svým elegantním designem, který je charakteristický pro značku Peugeot. Jeho prostorný interiér nabízí komfort pro všechny cestující, zatímco moderní technologie zajišťují, že každá jízda je bezpečná a zábavná.

Díky operativnímu leasingu je tento vůz nyní dostupný širšímu spektru řidičů, kteří chtějí užívat všechny výhody nového auta bez nutnosti dlouhodobého finančního závazku.

Proč si vybrat Peugeot 5008 na operativní leasing?

  1. Flexibilita: Operativní leasing vám umožní využívat vůz bez starostí s jeho prodejem v budoucnosti. Po skončení leasingové smlouvy auto jednoduše vrátíte a můžete si vybrat nový model.
  2. Pohodlí: Peugeot 5008 je vybaven nejnovějšími technologiemi pro maximální komfort řidiče a cestujících. Automatická klimatizace, ergonomická sedadla a pokročilé multimediální systémy zajistí, že se budete na každé cestě cítit jako doma.
  3. Bezpečnost: S Peugeot 5008 se můžete cítit bezpečně díky jeho špičkovým bezpečnostním funkcím, včetně asistenčních systémů pro řízení, adaptivního tempomatu a systémů pro udržení vozu v jízdním pruhu.
  4. Styl: Elegantní design exteriéru a interiéru Peugeot 5008 zaujme na první pohled a zanechá trvalý dojem. Tento model je dokonalou kombinací francouzské elegance a inovativního designu.
  • SUV
  • Převodovka: automatická
  • 1499 ccm
  • Nafta
  • 96 kW (131 PS)

Proč vozidla od Arvalu

Nabízíme operativní leasing na nové vozy, ojetiny i výhodné odkoupení vozů po operativním leasingu. Vaše cesta k novému vozu začíná právě tady. Ať už ho potřebujete na cestu do práce, výlety s rodinou nebo pro své podnikání.

  • Máme opravdu široký výběr

  • Flexibilní financování

  • Dlouhodobě výhodné ceny

  • Možnost flexibilního vrácení vozidla

Více informací