*Ilustrační foto. Výsledná cenová nabídka se může lišit. Veškeré parametry nabídky se mohou individuálně upravit.

Dacia Spring

BEV 65 Extreme

Operativní leasing

Na kolik měsíců
Limit najetých kilometrů
Operativní leasing
7 658  bez DPH
60 měsíců
10000 km/rok
Dacia Spring na operativní leasing

Představujeme vám Dacia Spring na operativní leasing – vozidlo, které vám otevře dveře do světa elektrické mobility za bezkonkurenční cenu. Dacia Spring není jen další auto na trhu; je to váš společník pro každodenní dobrodružství, který vás nikdy nenechá ve štychu, ať už se vydáváte na krátké nákupy nebo na víkendový výlet za město. Díky operativnímu leasingu se navíc můžete těšit na všechny výhody elektrického vozu bez nutnosti dlouhodobého závazku nebo obav z jeho opotřebení. Přečtěte si, proč je Dacia Spring na operativní leasing tou nejlepší volbou pro vás.

Proč si vybrat Dacia Spring na operativní leasing?

  1. Ekonomická efektivita: S Dacia Spring na operativní leasing ušetříte nejen na pořizovací ceně, ale i na běžných výdajích. Elektrický pohon znamená nižší náklady na pohonné hmoty a údržbu ve srovnání s tradičními spalovacími motory.  
  2. Flexibilita: Operativní leasing vám umožní využívat vozidlo bez starostí s jeho prodejem nebo ztrátou hodnoty. Po skončení smlouvy můžete auto jednoduše vrátit a vybrat si nové, abyste byli vždy na špici technologického pokroku.
  3. Ekologická šetrnost: Dacia Spring je krokem k zelenější planetě. Elektrický pohon snižuje emise CO2 a zlepšuje kvalitu ovzduší ve městech, což přispívá k ochraně našeho životního prostředí.
  4. Komfort a tichý provoz: Užijte si jízdu jako nikdy předtím. Elektrický motor je téměř neslyšný, což zajišťuje maximální komfort při jízdě. Navíc, s Dacia Spring se nemusíte bát žádné cesty. Díky dostatečnému dojezdu a rychlému nabíjení je ideálním společníkem pro každodenní použití i delší cesty.
  5. Jednoduchost: Dacia Spring na operativní leasing znamená méně starostí pro vás. Vše, od pojištění, přes servis, až po asistenční služby, může být součástí vašeho leasingového balíčku. Vy se tak můžete soustředit jen na to nejdůležitější – vaši jízdu.
  • Hatchback
  • Převodovka: automatická
  • Elektromobil
  • 48 kW (65 PS)

Proč vozidla od Arvalu

Nabízíme operativní leasing na nové vozy, ojetiny i výhodné odkoupení vozů po operativním leasingu. Vaše cesta k novému vozu začíná právě tady. Ať už ho potřebujete na cestu do práce, výlety s rodinou nebo pro své podnikání.

  • Máme opravdu široký výběr

  • Flexibilní financování

  • Dlouhodobě výhodné ceny

  • Možnost flexibilního vrácení vozidla

Více informací